เข็มกลัดติดเสื้อ, รับทำเข็มกลัด,เข็มกลัดพวงกุญแจ, สกรีนแก้ว, สกรีนเสื้อ, สกรีนหมวก, บัตรพลาสติก pvc card , สกรีนกระเป๋า, สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ , ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag

Jirapreeya.Com ให้บริการรับทำเข็มกลัด, พวงกุญแจเปิดขวด , พวงกุญแจกระจก, พวงกุญแจธรรมดา, พวงกุญแจเข็มกลัดการ์ตูน, สายคล้องคอ, แม่เหล็กติดตู้เย็น Magnet, ตลับกระจก, สกรีนแก้วเซรามิค, สกรีนเสื้อ, สกรีนหมวก, สกรีนกระเป๋า, สกรีนหมอน, สกรีนกระเบื้อง, สกรีนจาน, สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ , สกรีนภาพลงขวดน้ำดื่ม, พัดพลาสติกสกรีนรูป, บัตรพลาสติก pvc card , ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag, ป้ายทะเบียนรถจิ๋ว , ตุ๊กตาหน้าเด้ง 3 มิติ, พิมพ์ภาพบนเคส Iphone, Ipad, สติ้กเกอร์ต่างๆ, งานปักต่างๆ ติดต่อได้ที่เมล์ : jsatekulpanich@gmail.com
ยินดีต้อนรับคุณ, บุคคลทั่วไป กรุณา เข้าสู่ระบบ หรือ ลงทะเบียน

เข้าสู่ระบบด้วยชื่อผู้ใช้ รหัสผ่าน และระยะเวลาในเซสชั่น
 


วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา ใหม่ เข็มกลัดติดเสื้อ, ติดหมวก เข็มกลัดติดเสื้อ, ติดหมวก ใหม่ พวงกุญแจเปิดขวด พวงกุญแจเปิดขวด ใหม่ พวงกุญแจกระจก พวงกุญแจกระจก ใหม่ พวงกุญแจธรรมดา พวงกุญแจธรรมดา ใหม่
พวงกุญแจเข็มกลัดการ์ตูน พวงกุญแจเข็มกลัดการ์ตูน ใหม่ สายคล้องคอ สายคล้องคอ แม่เหล็กติดตู้เย็น Magnet แม่เหล็กติดตู้เย็น Magnet ใหม่ ตลับกระจก ตลับกระจก สกรีนแก้วเซรามิค สกรีนแก้วเซรามิค ใหม่
สกรีนเสื้อ สกรีนเสื้อ ใหม่ สกรีนหมวก สกรีนหมวก ใหม่ สกรีนกระเป๋า สกรีนกระเป๋า สกรีนหมอน สกรีนหมอน ใหม่ สกรีนกระเบื้อง สกรีนกระเบื้อง ใหม่
สกรีนจาน สกรีนจาน ใหม่ สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ ใหม่ สกรีนภาพลงขวดน้ำดื่ม สกรีนภาพลงขวดน้ำดื่ม ใหม่ พัดพลาสติกสกรีนรูป พัดพลาสติกสกรีนรูป ใหม่ บัตรพลาสติก pvc card บัตรพลาสติก pvc card
ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag ป้ายทะเบียนรถจิ๋ว ป้ายทะเบียนรถจิ๋ว ใหม่ ตุ๊กตาหน้าเด้ง 3 มิติ ตุ๊กตาหน้าเด้ง 3 มิติ ใหม่ พิมพ์ภาพบนเคส Iphone, Ipad พิมพ์ภาพบนเคส Iphone, Ipad ใหม่ สติ้กเกอร์ต่างๆ สติ้กเกอร์ต่างๆ ใหม่
งานปักต่างๆ งานปักต่างๆ ใหม่ บทความธุรกิจ บทความธุรกิจ ใหม่    

Jirapreeya รับทำเข็มกลัด, พวงกุญแจ, สกรีนแก้ว, สกรีนเสื้อ, สกรีนหมวก, บัตรพลาสติก pvc card , สกรีนกระเป๋า, สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ , ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag Jirapreeya.Com ให้บริการรับทำเข็มกลัด, พวงกุญแจเปิดขวด , พวงกุญแจกระจก, พวงกุญแจธรรมดา, พวงกุญแจเข็มกลัดการ์ตูน, สายคล้องคอ, แม่เหล็กติดตู้เย็น Magnet, ตลับกระจก, สกรีนแก้วเซรามิค, สกรีนเสื้อ, สกรีนหมวก, สกรีนกระเป๋า, สกรีนหมอน, สกรีนกระเบื้อง, สกรีนจาน, สกรีนรูปลงแผ่นรองเม้าส์ , สกรีนภาพลงขวดน้ำดื่ม, พัดพลาสติกสกรีนรูป, บัตรพลาสติก pvc card , ป้ายชื่อ ป้ายโลหะ Nametag, ป้ายทะเบียนรถจิ๋ว , ตุ๊กตาหน้าเด้ง 3 มิติ, พิมพ์ภาพบนเคส Iphone, Ipad, สติ้กเกอร์ต่างๆ, งานปักต่างๆ ติดต่อได้ที่เมล์ : jsatekulpanich@gmail.com

กระทู้เมื่อเร็วๆ นี้

หน้า: [1] 2 3 ... 10
1

รับทำSEOราคาถูก รับทำSEOราคาประหยัด
รับปรับSEO On Page (ตั้งค่า SEOเว็บไซต์ให้ถูกหลัก Google)

โปรโมทเว็บไซต์ รับโฆษณาออนไลน์
โปรโมทสินค้า โฆษณาเพจ รับโพสราคาถูก
รับติดแบนเนอร์ ติดป้ายโฆษณาราคาถูก
เชื่อถือได้ มีตัวตนจริง มีผลงานการันตี
พร้อมบริการปักหมุดบน GOOGLE MAP / Submit Web2.0
เสริม Backlink เสริม SEO


www.PostHitz.com (โพสต์ฮิตส์ดอทคอม)
บริการโปรโมทเว็บไซต์ โฆษณาออนไลน์ครบวงจร โดยทีมงามมืออาชีพ


แอดไลน์ เพื่อสอบถาม
(คลิกที่ปุ่ม Add Line หรือ สแกน QR Code)
โปรดอ่าน สำคัญมาก!!
รู้หรือไม่??? ตลาดออนไลน์ โตขึ้นอย่างต่อเนื่อง
แต่มีไม่ถึง 20% ที่ประสบความสำเร็จ!!
เพราะอะไร???
-เพราะไม่รู้ว่า ควรเริ่มต้นอย่างไร
-เพราะไม่เข้าใจ วิธีการทำตลาดออนไลน์
-เพราะไม่ได้ตั้งงบประมาณ สำหรับการทำตลาดและการโฆษณา
-เพราะไม่เข้าใจความต้องการของกลุ่มเป้าหมาย ไม่เข้าใจว่าควรใช้ข้อความสื่อสารอย่างไรให้โดนใจ
-เพราะคิดว่าผู้ให้บริการโฆษณาออนไลน์หรือรับทำเว็บไซต์ ทุกรายเหมือนกันหมด ขอราคาถูกๆไว้ก่อน
-และปัญหาอื่นๆอีกมากมาย


www.PostHitz.com (โพสต์ฮิตส์ดอทคอม)
มีบริการหลากหลายแพ็คเกจ ให้เลือกตามต้องการ ทำงานแบบมืออาชีพ


แพ็คเกจโพสต์เว็บ โฆษณาสินค้า รับจ้างลงประกาศขายสินค้า โปรโมทเพจ
ทั้งเว็บไซต์ ทั้งแฟนเพจ หรือไม่มีเว็บ ก็โพสต์ได้ โปรโมทสินค้าได้ เริ่มต้นที่ 699 บาท
มีรายงานทุกแพ็คเกจ ส่งงานตรงเวลา
จัดรูปแบบข้อความสวยงาม ไม่โพสต์วนซ้ำๆ
ไม่โพสต์มั่ว ไม่สแปม เลื่อนประกาศด้วยคีย์เวิร์ด

www.posthitz.com
**รับทำเว็บไซต์ราคาถูก ออกแบบเว็บไซต์รองรับSEO100%
รองรับมือถือ ถูกต้องตามหลักgoogle**


สอบถามเพิ่มเติม LINE ID : @posthitz (มี@ข้างหน้า)
e-mail : posthitz@gmail.com
โทร.087-507-1744
www.posthitz.com
www.posthitz.net
www.รับโปรโมทเว็บราคาถูก.com
www.โปรโมทเว็บ.net
www.posthitzthailand.com


รับโฆษณาสินค้า, โฆษณาเว็บ, รับทำSEOราคาถูก , รับโพส, โปรโมทเว็บ, ปักหมุดgoogle map2พระขุนแผนผงพรายกุมารหลวงปู่ทิม เนื้อกระยาสารท มีกลิ่นน้ำมันพระเจ้าตาก ด้านหลังฝังตะกรุด 2 ดอก

พระขุนแผนผงพรายกุมารองค์นี้ เป็นพระขุนแผนปี พ.ศ. 2515 พิมพ์ใหญ่ เนื้อกระยาสารท ซึ่งภายในเนื้อยังมีส่วนผสมของว่านเถาวัลย์หลง ซึ่งเราจะเห็นสีเขียวๆปะปนอยู่บ้างในเนื้อขององค์พระ พื้นผิวขององค์พระมีความขรุขระเนื่องจากใช้ข้าวเหนียวหยาบ มาใช้ในการกดพิมพ์ ซึ่งมีลักษณะคล้ายกับเนื้อขนมกระยาสารท ชาวบ้านจึงนิยมเรียกว่า พระขุนแผนผงพรายกุมารเนื้อกระยาสารท

ที่พื้นผิวขององค์พระถูกทาด้วยบอรนทองเป็นประกาย แต่ถ้าดูในรูปแล้วจะคิดว่าพระเนื้อชุม แต่ถ้าได้ดูองค์จริงแล้วที่เห็นว่าบริเวณพื้นผิวที่เห็นว่าชุ่มฉ่ำนั้นคือบรอนซ์ทองที่เกิดการสะท้อนแสงของหลอดไฟที่ใช้ในการถ่ายรูปพระเครื่อง และเนื่องจากสีทองของบรอนทองนั้น มีสีเหลืองทองใกล้เคียงกับสีของข้าวเหนียวที่ออกเหลืองๆในเนื้อพระเครื่องเลยทำให้ดูกลืนกัน และหากดูผิวเผินจะคิดว่าพระเนื้อชุมฉ่ำ แต่หากได้มาดูองค์จริงแล้วจะเห็นว่าพระมีเนื้อแห้งพอสมควร ซึ่งสามารถสังเกตได้จากรูป ภาพที่ซูมกล้องลงไปใกล้ๆ

พระขุนแผนผงพรายกุมารเนื้อกระยาสารท พิมพ์ใหญ่ องค์นี้ มีสภาพแม่พิมพ์ที่มีความสมบูรณ์ รูปองค์ทรงพระ สวยงาม ประกอบกับเนื้อพระที่มีความคลาสสิคเฉพาะเนื้อกระยาสารทนี้ ซึ่งหากเป็นเนื้อข้าวเหนียวอื่นๆ เนื้อพระก็จะมีความละเอียดกว่านี้และเป็นเนื้อเดียวกัน

ความคลาสสิคของเนื้อกระยาสารททำให้เราเห็นเม็ดข้าวเหนียวและการ ประกอบกันของมวลสารต่างๆที่ชัดเจน เราสามารถมองเห็นจุดที่เนื้อมวลสารประกอบการไม่สมบูรณ์ เช่นรอยพรุนต่างๆ
ทำให้เราสามารถวิเคราะห์และดูองค์ประกอบได้อย่างครบถ้วนสมบูรณ์

พระขุนแผนผงพรายกุมารองค์นี้ ค่อนข้างมีกลิ่นน้ำมันพระเจ้าตากสิน ซึ่งเป็นน้ำมันที่ใช้ทาพิมพ์ ในการสร้างและกดพิมพ์พระเครื่อง ซึ่งกลิ่นของน้ำมันพระเจ้าตากจะมีความเป็นเอกลักษณ์ โดยลักษณะของกลิ่นจะคล้ายๆกับน้ำมันมะพร้าวเก่า มีกลิ่นหืนหื่นพอประมาณ ซึ่งมีกับพระของหลวงปู่ทิมเท่านั้น ส่วนพิมพ์อื่นๆก็มีการทาน้ำมันพระเจ้าตากเช่นกัน แต่บางครั้งกลิ่นก็ได้เลือนหายไป ตามกาลเวลา แต่ส่วนมากแล้วที่ผมสังเกตดูพระขุนแผนผงพรายกุมารที่มีเนื้อกระยาสารทจะสามารถ คงกลิ่นน้ำมันพระเจ้าตาก ให้คงอยู่ ทำให้เราสามารถรับรู้กลิ่นของน้ำมันพระเจ้าตากได้อย่างชัดเจน

หากพลิกมาดูที่ด้านหลังขององค์พระ พระขุนแผนผงพรายกุมารองค์นี้ฝังตะกรุด 2 ดอกซึ่งเรียกว่าตะกรุดสาริกาคู่ เป็นตะกรุดที่มีเมตตามหานิยมในด้านการพูดจาอย่างมีเสน่ห์ - พูดจาแล้วทำให้ผู้คนรู้สึกคล้อยตามเชื่อถือ จึงทำให้มีประโยชน์อย่างมาก ในการประกอบอาชีพค้าขาย หรือพูดจาติดต่อธุรกิจต่างๆ หลวงปู่ทิมท่านได้เล็งเห็นว่าสิ่งเหล่านี้มีประโยชน์ในการช่วยเหลือชาวบ้านและมนุษย์ทั้งหลายเพื่อการประกอบอาชีพที่สุจริต และสามารถมีชีวิตเป็นอยู่ ที่มั่นคงมีกินมีใช้ไม่เดือดร้อน

เราจึงเห็นโดยมากว่าพระขุนแผนผงพรายกุมารมักจะฝังตะกรุดสาริกาคู่ 2 ดอก และสามารถพบเห็นได้มากกว่าตะกรุด 1 ดอก หรือที่เรียกว่าตะกรุดมหาปราบ เป็นต้น

ส่วนด้านหลังนี้เนื่องจากถูกสร้างจากเนื้อข้าวเหนียวหยาบจนทำให้เนื้อขององค์พระคล้ายกับเนื้อกระยาสารทจึงทำให้รายละเอียดของตัวอักษรและอักขระยันต์ ดูเลือนลางมองเห็นได้ไม่ชัดเจนนัก

นอกจากนี้สำหรับพระเครื่ององค์นี้ บริเวณตะกรุด 2 ดอกยังมีคราบของสนิมเก่าที่เปรอะเปื้อนอยู่ทางด้านหลังขององค์พระอีกด้วย

คุณอาจจะเคยสงสัยหรือไม่ว่าพระขุนแผนผงพรายกุมารของหลวงปู่ทิม ทำไมผู้คนจึงนิยมกันมาก ไม่เพียงแต่คนไทยเท่านั้นชาวต่างชาติมากมายต่างก็ให้ความสำคัญและมีความสนใจมากเกี่ยวกับพระขุนแผนผงพรายกุมาร

ก็เนื่องด้วยจากพระขุนแผนผงพรายกุมารนั้น ผู้ใดที่นำไปบูชา ก็จะสามารถนำพาความโชคดี นำพาให้ชีวิตการงานเดินไปสู่เส้นทางที่ดีขึ้นโดยพุทธคุณของพระเครื่องและภูตพรายกุมารที่คอยช่วยเหลืออยู่เสมอ

หากผู้ใดบูชาพระขุนแผนผงพรายกุมารและประกอบอาชีพที่สุจริตตรงไปตรงมา ไม่คดโกง ยิ่งส่งผลให้พระเครื่องมีความศักดิ์สิทธิ์มากยิ่งขึ้นประกอบกับการรักษาศีล 5 อย่างสม่ำเสมอ จะทำให้ชีวิตของคุณไม่ตกต่ำอย่างแน่นอน

กุมารที่สถิตอยู่ในพระขุนแผนผงพรายกุมารของหลวงปู่ทิมนี้ เป็นจิตวิญญาณของเด็กน้อยที่มีความสามารถในการช่วยเหลือเกื้อกูลผู้บูชาพระเครื่อง พวกเขาคอยช่วยเหลือในด้านการค้าขาย และช่วยเหลือในด้านอื่นๆเพื่อให้บรรลุเป้าหมายได้อย่างดีเยี่ยม

แต่เนื่องด้วยในโลกของวิญญาณนั้นบุญกุศลเป็นสิ่งจำเป็นมาก เราจึงควรทำบุญและอุทิศบุญกุศลต่างๆให้กับภูตพรายกุมาร เพื่อที่พวกเขาจะได้มีความสุข เช่นเดียวกับคุณที่ได้รับความสุขจากการค้าขายหรือการประสบความสำเร็จในอาชีพทางการงาน สำเร็จในด้านเรื่องเงินทอง มีชีวิตมั่นคงและ การดำเนินชีวิตความเป็นอยู่ที่ดีขึ้น

ดังนั้นหากคุณเข้าใจเจตนารมณ์ของหลวงปู่ทิม คุณจะเห็นได้ว่าหลวงปู่ทิมท่านมีความเมตตา ซึ่งท่านช่วยเหลือวิญญาณเหล่านั้นเพื่อให้ได้รับบุญได้รับกุศล จากผู้ที่บูชาพระขุนแผนผงพรายกุมาร เพราะเนื่องจากบุญกุศลในโลกของวิญญาณนั้นไม่สามารถสร้างบุญได้ด้วยตนเองในภพภูมิที่เขาอาศัยอยู่ (แต่พวกเขาจำเป็นต้องใช้อย่างมาก)

แต่ภพภูมิของมนุษย์นั้น สามารถสร้างกุศลสร้างผลบุญต่างๆได้ ด้วยการให้ทาน-ทำบุญตักบาตร , รักษาศีล , การภาวนาสวดมนต์ไว้พระ และสามารถนำบุญเหล่านั้นอุทิศกรวดน้ำอุทิศส่งให้กับดวงวิญญาณภูตพรายกุมาร ซึ่งก็เช่นเดียวกับที่เรากรวดน้ำเพื่อให้บุญกุศลส่งผลถึงญาติมิตรสหายที่ตายจากไปแล้วและไปสู่โลกวิญญาณนั่นเอง

หากเราสังเกตดีๆก็จะเข้าใจได้ว่าเป็นการเกื้อหนุนกันระหว่างสองภพภูมิ  โดยภพภูมิของวิญญาณก็จะมาคอยช่วยเหลือเราให้สามารถมีชีวิตการดำเนินอยู่กับเลี้ยงชีพอย่างสุจริตและมีเงินทองมั่นคงส่งผลให้มีชีวิตสุขสบาย และเมื่อเราดีขึ้นแล้วเราก็จะทำบุญอุทิศส่วนกุศลไปให้วิญญาณของภูตพรายกุมารเหล่านั้น เพื่อให้เขามีความสุขเหมือนกับเราเช่นเดียวกัน

พระขุนแผน ผงพรายกุมาร ของหลวงปู่ทิม นั้นสร้างขึ้นด้วยจากความเมตตาของหลวงปู่ทิม ซึ่งท่านปลุกเสกพระเครื่องด้วยสมาธิและอภิญญาขั้นสูง ซึ่งไม่ใช่ว่าใครๆก็จะทำได้ง่ายๆ ดังนั้นผู้ที่บูชาพระขุนแผนผงพรายกุมารของหลวงปู่ทิมจึงจัดได้ว่าเป็นผู้ที่มีความโชคดีเป็นอย่างมากซึ่งนอกจากเราจะได้วัตถุมงคลที่มีความศักดิ์สิทธิ์แล้วเรายังได้มีโอกาสทำบุญให้กับดวงวิญญาณ และในขณะเดียวกันเราก็ได้รับการช่วยเหลือจากดวงวิญญาณภูตพรายกุมารอีกด้วย

สุดท้ายนี้หากท่านใดประสบผลสำเร็จ จากการบูชาพระขุนแผนผงพรายกุมารไม่ว่าจะเป็นในด้านอาชีพการงาน การดำเนินชีวิต ตลอดจนมีความมั่นคงในชีวิต หากมีโอกาสผมก็ขอเชิญชวนให้ทุกท่านไปทำบุญที่วัดละหารไร่ของหลวงปู่ทิม เพื่อที่จะได้นำปัจจัยมาสร้างโบสถ์วิหารลานวัด และให้พระพุทธศาสนาสืบทอดต่อไป ตลอดจนรุ่นลูกรุ่นหลาน


ดูเพิ่มเติม : http://moviestom.com/pra/detail.php?id_detail=501
4
เซรั่มปลูกผม, เซรั่มปลูกหนวด, Kirkland Minoxidil, EquateMinoxidil สั่งซื้อคลิก>>http://haircenter88.lnwshop.com/
5
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / www.steelersauthorizedshops.com
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ วันนี้ เวลา 12:23:42 AM »
Just as they did in Week 8 Stephon Tuitt Jersey , the Pittsburgh Steelers face another team who have lost three of their last four games in a mirror image to their 3-1 record from their last four outings. The Steelers have not lost since their first meeting with Baltimore in Week 4 and they will be looking to even the score on Sunday against a Ravens team struggling just as much as they were a little over a month ago. While Pittsburgh has won three of their last four games versus Baltimore, they are 1-4 in their last five games at M&T Bank Stadium. However, with Joe Flacco coming off his worst game of the year and the Ravens offensive line spending most of the week on the sidelines with injuries in the past few days, the Steelers could be arriving in Baltimore at just the right time. James Conner managed just 19-yards on nine carries the last time the two sides met and if Pittsburgh is hoping for an different outcome to the 26-14 scoreline from five weeks ago, he will need to dominate this game the same way he has his last three contests. Week 9:Game: Pittsburgh Steelers (4-2-1) @ Baltimore Ravens (4-4)Date: Sunday Authentic Cameron Heyward Jersey , November 4Kickoff: 1.00 p.m. ETVenue: M&T Bank Stadium Weather: Live weather update.Watch:TV Channel:CBS, broadcast locally on KDKA-TV-2, with Ian Eagle and Dan Fouts as commentators and Evan Washburn the sideline reporter. Check the national broadcast map to see if the game is on in your area.Online: NFL.com Game Pass on delay in the U.S and live for international viewers or live in the U.S via a subscription to NFL Sunday Ticket. The NFL Game Center will update the action on a play-by-play basis.Radio: Steeler Nation Radio with Bill Hillgrove and Tunch Ilkin as commentators and Craig Wolfley as the sideline reporter. Broadcast live on WDVE 102.5 FM and WBGG 970 AM in the Pittsburgh area and via their local affiliates. Listen online via Steelers.com and with the Steelers Official Mobile App. Alternatively, you can listen to a radio broadcast on SiriusXM.You can also follow Behind the Steel Curtain on Twitter to catch all of the highlights as they happen, and be sure to check back with us after the game for our post-match roundup.Injuries:While the status of Ben Roethlisberger is not in doubt despite a fracture index finger on his non-throwing hand Youth Ramon Foster Jersey , the availability of Marcus Gilbert and Coty Sensabaugh is after both players were limited on Thursday. The Ravens face even more questions with four of their five starting offensive linemen either limited or held out of practice all together on Wednesday and Thursday. Upcoming schedule:Simon Chester In the 2018 offseason, fans of the Pittsburgh Steelers started to sweat when news became known of other NFL organizations showing interest in offensive line coach, and Hall of Famer, Mike Munchak. When the Arizona Cardinals wanted to bring Munchak back for a second interview, Pittsburgh fans feared the worst http://www.steelersauthorizedshops.com/authentic-marcus-gilbert-jersey , but when Munchak told the Cardinals he wasn’t interested, and was happy to stay with the Steelers, the fan base exhaled. A year later, Munchak is in high demand again, but this time he seems more interested in getting back into the coaching race than he was a year ago. According to Adam Schefter of ESPN David DeCastro Jersey , Munchak is showing some serious interest in the Denver Broncos job. In fact, Schefter gives a reason why the offensive line coach might be extra interested in Denver.Will Munchak actually be offered the job? Only time will tell, but according to Schefter, Munchak isn’t the only available coach who the Broncos are interested in in pursuing.Stay tuned to BTSC for the latest news and notes surrounding the black-and-gold as the team continue to press on through the long and winding offseason. Custom Los Angeles Chargers Jerseys
6
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / www.steelersfootballauthentics.com
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ วันนี้ เวลา 12:12:00 AM »
Antonio Brown added a court date to the list of things he has failed to show up at on Tuesday after he failed to present himself for a scheduled court appearance to face charges relating to a driving offense he committed in November. Caught by police driving over 100 MPH on McKnight Road in a 45 MPH zone on his way to team facilities the day of the Steelers game against the Carolina Panthers Pittsburgh Steelers T-Shirt , Brown had been given a trial date of February 12 at 8.30 a.m. in front of Magisterial District Judge Richard Opiela in West View, as reported by Megan Guza of the Tribune Review. While his attorney had been under the impression Brown would be arriving at court in time for his hearing, according to Channel 11 news, his failure to appear meant the Steelers star receiver was instantly found guilty of reckless driving in his absence. With the charge carrying a fine of $200 Pittsburgh Steelers Hats , Brown has now paid $426.77 in fines relating to this incident, according to Jeremy Fowler of ESPN.Brown now has 30 days to appeal the case or the charges will stand, but given the cost of an attorney to lodge such a appeal compared to the fine, it seems likely he will let this one go. However Pittsburgh Steelers Womens Hoodie , given his current issues with the Steelers and his desire to leave Pittsburgh, missing a court appearance and the ensuing fine is probably the least of Brown’s concerns right now.Steelers Injury Report: JuJu Smith-Schuster, Morgan Burnett and Mike Hilton all limited on Thursday The Pittsburgh Steelers injury report was something of a mixed bag on Thursday after three players were limited in training and two key starters along the offensive line were able to practice fully for consecutive days for the first time in weeks.If David DeCastro and Marcus Gilbert can complete a full training session on Friday, their chances of playing on Sunday night look promising. When speaking to Teresa Varley of Steelers.com Womens Customized Pittsburgh Steelers Jerseys , DeCastro sounded cautiously optimistic about facing the Baltimore Ravens.Unfortunately for Morgan Burnett, his progress looks less encouraging. After practicing fully on Wednesday, he was downgraded to limited on Thursday and his status is clearly in doubt for Week 4.While nothing has been said about the health of JuJu Smith-Schuster beyond his inclusion on the report with an abdomen injury, his return to practice in as a limited participant was at least positive. As surprising as it was to note that Mike Hilton was also back at practice www.steelerscheapauthenticstore.com , albeit in a partial capacity, it seems unlikely he will play on Sunday. As with Ben Roethlisberger and Ramon Foster the day before, it was the turn of Maurkice Pouncey to receive a veteran rest day on Thursday.For the Ravens, linebacker Terrell Suggs is their most significant player struggling with an injury after he missed his second day of practice. www.nflshopoutlet.com/cincinnati-bengals
7
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / www.washingtonredskinsteamonline.com
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ 22 กุมภาพันธ์ 2019, 11:48:55 PM »
The Redskins visit the Jaguars on Sunday as their season winds down quietly. Until then we have three NFL games to watch Womens Jamison Crowder Jersey , one tonight and two on Saturday.Tonight's game is a huge division rivalry that has big playoff(and fantasy playoff, Go Mahomes!) implications. The Chiefs have been hot this year, but the Chargers are right behind them and a lot of people aren't really talking about them. This should be a great game at Arrowhead Stadium.TV ScheduleWho: Los Angeles Chargers(10-3) vs Kansas City Chiefs(11-2)Location: Arrowhead Stadium in Kansas City www.redskinsfootballauthentics.com , MissouriGame time: Thursday, December 13, 2018 | 8:20 p.m.TV channel: FOX/NFL NetworkAnnouncers: Joe BuckTroy AikmanErin Andrews (Field reporter)Kristina Pink (Field reporter)Streaming: Amazon Prime | Fubo | NFL.com GamePass (audio only during game) | Yahoo Sports appOdds: Chiefs -3.5 Washington Redskins T-Shirt , O/U 54.5Prediction: Chiefs 41, Chargers 38SB Nation Blogs: Bolts from the Blue | Arrowhead PrideNFL News twitter feed:Tweets from https://twitter.com/HunterLoganX/lists/nfl-rumors-and-reportersRedskins twitter feed:Tweets from https://twitter.com/HunterLoganX/lists/beat-writers D’Andre Walker, OLBSchool: Georgia | Conference: SECCollege Experience: Senior | Age: 21Height / Weight: 6-3 / 245 lbsProjected Draft Status: 2nd or 3rd RoundNFL Comparison: Uchenna Nwosu College StatisticsPlayer OverviewD’Andre Walker was a 4-star prospect that was heavily recruited inside and out of his home state of Georgia. Walker decided to stay with the local big time program and committed to Georgia in 2015. He has put together 2 solid years of production and his head coach Kirby Smart heavily praised him for being a hard worker and considered him one of the team’s most important players. Georgia’s pass rush was not near the level it should have been this year after the losses of Roquan Smith and Lorenzo Carter to the NFL last year. Walker did his best to answer the call in that area and accounted for nearly a 3rd of the teams total sack production with 7.5 sacks on the year. Walker was asked to do a variety of things at Georgia as an outside linebacker. He played from a 2 Washington Redskins Hats , 3, and 4 point stance on both the weak and strong sides. He dropped back into coverage and played a little inside linebacker in certain packages as well. Walker is an interesting OLB prospect because he falls into that second tier of OLB/EDGE prospects that will come off the board at the position in large part due to not being an elite athlete and being dubbed a ‘tweener’. Walker is a fine athlete and if a player of his talent is going to potentially drop to the 3rd round it should give you an idea of just how deep this class is at the position. StrengthsHigh effort / high motor player with good athleticism. Has natural feeling on how to use his speed, power Washington Redskins Womens Hoodie , and length to get into the backfield. He can make quick work of a defender if everything goes right. Especially effective working off stunts where he can used his speed to cut inside and create interior pressure. Can convert his speed to power well. If Walker can consistently place his punch under the OL’s pads and keep his legs moving he wins the leverage and momentum battle and can overwhelm them quickly.Has experience dropping back into coverage but will have to prove he can do it consistently look for him at the Senior Bowl. He is also scheme versatile as an outside linebacker and should be able to play in 3-4 alignment as well as 4-3WeaknessesWalker isn’t overtly flexible, strong, or fast so you won’t see him beat a lot of tackles outright with his speed until he works on his get off and technique more. Speaking of technique I think Walker has all the tools but like most prospects he doesn’t yet know when and how to use them all. He needs to improve his consistency. Most obvious he needs to get better at shedding blocks and developing counter moves so he doesn’t get stalled on his pass rush. This means improving his hands at the point of attack Womens Customized Washington Redskins Jerseys , playing at a consistent rush speed, and learning how to keep leverage and use it against his opponent. Walkers instincts and read and react ability strike me as just ok. In other words if he were more instinctive I think he would be involved in a lot more plays. This is especially true against the run where he isn’t really much of a factor. Size is decent but he is dubbed as the dreaded ‘tweener’.Let’s see his work:More D’Andre Walker videosHow He Would Fit On The RedskinsAfter drafting 6-4+ and 260+ pound defensive ends that they convert to linebackers in a 3-4 for the past few years the Redskins may be finally breaking out of that mold. They drafted Ryan Anderson in 2017 who is around 6-2 and 250 lbs. Anderson was not known for his athleticism but he is a true outside linebacker who should be more in the mix next season if Preston Smith is not brought back. How does Walker fit in? Walker offers the Redskins speed which they have been sorely lacking at the position. Walker is a similar size to Anderson and has the length to fit what the Redskins like. I do think they are looking to get faster at the position rather than only relying on technique and power as they have done in the past. Walker gives them that. The immediate issue is that Walker will have to improve his technique to get past the tackles in the NFL. The secondary ‘issue’ is that Walker is a pass rusher not a run defender. Don’t get be wrong all outside linebackers have to play the run and drop back into coverage at some point but the defensive philosophy of the Redskins seems to not make complete used of the pass rushing ability of its outside linebackers in the first place. If a change in this ideology is made I think Walker would be a better fit for the team at OLB where he can use his strengths despite his need to be stronger in other areas. Custom Miami Dolphins Jerseys
8
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / www.redskinsauthorizedshops.com
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ 22 กุมภาพันธ์ 2019, 11:29:08 PM »
Santana Moss on one-sided calls against Redskins: 'It's nothing new to me' | 106.7 The FanThe Redskins were penalized 10 times for 147 yards against Atlanta.All of those offensive line injuries almost forced the Redskins to use an extreme emergency plan | NBC Sports WashingtonTo say the Redskins had to shuffle their offensive line around vs. the Falcons would be a major understatement. And after the game http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-jonathan-allen-jersey , Jay Gruden revealed how it was one issue away from getting crazier.Can Redskins survive epic injuries? | 106.7 The FanA healthy Redskins would have competed for the NFC East. Now, their prospects are nothing but gloom, doom and kaboom.LOVERRO: Losing after falling behind is definitely a 'thing' - Washington TimesIf all three of your team's losses come when you fall behind early and your offense seems incapable of coming back, it becomes a thing.Redskins lost the game on their own, but players, coaches have serious questions about penalties | NBC Sports WashingtonThe Falcons soundly beat the Redskins. Up and down the field, Atlanta clearly outplayed Washington. Still, plenty of Redskins took exception with the way the game was called.Ups and downs mark the full Josh Doctson experience with Redskins | NBC Sports WashingtonThe truth is with Josh Doctson, there are highs and there are lows http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-da_ron-payne-jersey , but it's just hard to know which one is coming next.Cooley At The Park - Episode 15On episode 15 of Cooley At The Park, Chris Cooley reacts to the Redskins 38-17 loss to the Atlanta Falcons.Stock up, stock down after Redskins suffer tremendous injuries on offense | NBC Sports WashingtonWhat will the injuries to Brandon Scherff, Shawn Lauvao and Paul Richardson mean for the already struggling Redskins offense? Let's take a look at the stock report.6 snap counts and next-day judgments after Redskins' Week 9 loss to Falcons | NBC Sports WashingtonFrom Ha Ha Clinton-Dix's usage to a cornerback surprise to Maurice Harris's larger role, here's a look at the Redskins' 38-14 loss to the Falcons.Washington Redskins lose Brandon Scherff, Shawn Lauvao, Paul Richardson Jr. for seasonThe Redskins lost more than a game Sunday as they lost three players -- Brandon Scherff, Shawn Lauvao and Paul Richardson -- for the rest of the season due to injuries. OffenseDavid Blough, QBSchool: Purdue | Conference: BIG 10College Experience: Senior | Age: 22?Height / Weight: 6-1 / 205 lbsIf you’ve never heard of David Blough before I don’t blame you. Blough has been a painfully average college CB thus far in his career. But this past weekend in primetime he played what is without a doubt the best game of his career. Blough picked apart one of the best defenses in the country and helped pull off a major upset of Ohio State. Blough played smart http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-dustin-hopkins-jersey , cool, and composed on what probably was one of the biggest stages of his college career thus far and took advantage of a cocky Ohio State team who never recovered after he threw his first touchdown. Blough’s future as an NFL QB is very much up in the air but if there ever a performance you wanted to put on tape for scouts this was it. He finished this game going 25/43 for 378 yards and 3 TDs. Checkout timestamps: 3:56, 8:48, 9:02, 11:34, 17:23D.J. Knox, RBSchool: Purdue | Conference: BIG 10College Experience: Senior | Age: 22?Height / Weight: 5-7 / 210 lbsKnox has been putting together a solid season and he too was a big part in the upset win over Ohio State this past weekend. Knox is a short stocky running back but he is quick and has real break away speed. He has NFL skills and put them on display against certain future NFL players on the other side of the ball. Knox grinded out tough yards against OSU’s stout defensive front but it was when he got to the second level where he did his damage. Knox pulled of a few crucial long runs for touchdowns and helped cement Purdue’s decisive victory over the Buckeyes. He finished the evening with 16 carries for 128 yards 3 touchdowns and a reception for 26 yards. Kyler Murray, QBSchool: Oklahoma | Conference: BIG 12College Experience: Junior | Age: 21?Height / Weight: 5-10 / 195 lbsKyler Murray has been putting up crazy numbers in the BIG 12 and could have been featured in this series several times already. He’s featured today because he put up more crazy numbers against probably the best defensive team in the BIG 12. Murray and the Sooners embarrassed TCU who have a whole host of problems with their QB position among other issues. Murray is probably a bit of a polarizing player. He was drafted in the 1st round of the MLB draft by the Oakland A’s and his agent has hinted that Murray may go to the MLB after this season and not pursue football. With how well Murray is playing it would be difficult to believe that Murray and his agent would not be interested in leveraging his college football success against his prospects in the NFL as opposed to the MLB. Murray wouldn’t be the first player to chose the MLB over the NFL anyone remember what a good receiver Jeff Samardzija was for Notre Dame? But I think it would be strange if he just left the game of football and didn’t explore the best option. His journey will be interesting to follow as I am a fan of football and baseball. If he keeps putting up numbers like he did at TCU he may just be spoiled for choice in his options for future employment. Murray finished this game going 19/24 for 213 yards and 4 TDs along with 9 rushing attempts for 51 yards. Dezmon Patmon, WRSchool: Washington State | Conference: PAC 12College Experience: Junior | Age: 21?Height / Weight: 6-4 / 220 lbsGardner Minshew was featured in this series a couple of weeks ago for his ability to operate so prolifically out of Washington State’s Air Raid offense. Dezmon Patmon gets his feature now as he is one of Minshew’s top targets and he had an amazing 4th quarter catch for a TD’s to seal the game for Washington State against Oregon and he is putting together a nice season. Patmon is a height http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-morgan-moses-jersey , weight, and speed guy and really fits the prototype physically when it comes to big bodied deep threats. Patmon runs ton of go routes and deep posts in Washington State’s offense and he has good enough athleticism that he can usually get a step on the coverage man as well as use his length and body to block out defenders to make the catch. The Redskins seems to like these types of players (see Josh Doctson, Robert Davis, Maurice Harris) and guys like this have been associated with pre draft buzz (see Josh Reynolds, Tajae Sharpe etc). Patmon will definitely be a player to keep an eye on the rest of the season and even more so if he decided to declare. He finished this game against Oregon with 6 catched for 81 yards and a touchdown. DefenseAntonio Blackmon, CBSchool: Purdue | Conference: BIG 10College Experience: Senior | Age: 22?Height / Weight: 6-0 / 195 lbsBlackmon was a key piece on the defensive side of the ball that helped Purdue in their upset. Blackmon much like his teammate Blough has virtually no household name recognition among those who watch college football unless you are a Purdue fan. Blackmon brought his A game in this one and for the better part of the evening stuck in coverage to Ohio State’s receivers. Blackmon’s most impressive feat though was breaking up not one, not two, but the potential touchdowns for Ohio State in the end zone. Simply put he never gave up on any play and even when he got beat off the LOS he worked his way back into position and fought for the incompletion. I love corners like this. To put a cherry on things Blackmon did this against who some consider the second best QB in college football and against one of the best teams in college football. He will definitely be one to watch and luckily for him he has the attitude along with the physical measurements to play at the next level. What’s left to determine is if he can do this consistently the rest of the season. Blackmon finished this game with 8 tackles and 2 passes defended. Checkout timestamps: 4:50, 7:55 http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-jordan-reed-jersey , and 13:00Josh Allen, EDGESchool: Kentucky | Conference: SECCollege Experience: Senior | Age: 22?Height / Weight: 6-5 / 260 lbsYou guys have no idea how many times I searched ‘Josh Allen’ last year for clips, stats, and other information on Josh Allen the former Wyoming QB and got results for Josh Allen the EDGE out of Kentucky. Even though Josh Allen (QB) is in the NFL now I still expect the reverse to happen to me now during profile time. Its nice to be able to focus on this Josh Allen (EDGE) now as I think he is one of the best prospects at his position in college football. Allen was wise to return for his senior season instead of come out early because he is putting some of the best football he’s played on tape. Allen is a game changer on the defensive side of the ball and he showed up in force against Vanderbilt and helped Kentucky get a win in a close game. Allen has the length and flexibility NFL scouts covet at the position but he also has good speed off the EDGE and can make OTs look silly. He still needs to work on his counter moves but he has all the physical tools that give him dominant potential. Allen finished this game with 8 tackles (2 TFLs), 2 sacks, 1 FF, and 1 pass defended. Check out these timestamps: 0:20, 5:35, 12:28Parker Hesse http://www.redskinsauthorizedshops.com/authentic-quinton-dunbar-jersey , EDGE/LBSchool: Iowa | Conference: BIG 10College Experience: Senior | Age: 22?Height / Weight: 6-3 / 261 lbsHesse will get his feature this week because just like Josey Jewell last year Hesse is the typical Iowa Hawkeye. He is hard-working, relentless, tough, reliable, and consistent. Hesse is not going to blow people away with his 40 time but he may be in a bit of a better position as a prospect than Jewell was because of the position he plays. Hesse has played defensive tackle, defensive end, and linebacker at Iowa. He is likely too slow and big to play LB and he is likely too small to play defensive tackle in the NFL. Hesse could have an NFL future as an EDGE/DE prospect though and is likely a great fit for a 4-3 defense with the right scheme. He played a big role in blanking Maryland by putting constant pressure on the QB but he also plays the run well. Hesse finished this game with 5 tackles (2 TFLs) and a sack. Devin Bush, LBSchool: Michigan | Conference: BIG 10 College Experience: Junior | Age: 21?Height / Weight: 5-11 / 233 lbsBush has been a star linebacker for Michigan the past couple years. While this year’s EDGE class is potentially very solid when considering potential underclassmen who may declare the prototypical 4-3 OLB position is not well represented at the top of the draft outside of Bush. He definitely has the demeanor and attitude you want out of your outside linebacker and is a hailed as one of the leaders of the Michigan defense. Bush is fearless on the field and frequently takes on offensive lineman one on one and fights through blocks. I don’t think he’ll be as good of a pass rusher as he is in college but I think he still has some skills that will translate when getting to the QB at the next level. Bush finished this game with 4 tackles (1 TFL) and a sack. Custom Arizona Cardinals Jerseys
9
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / Breathe a little easier Philadelphia and surrounding areas.
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ 22 กุมภาพันธ์ 2019, 11:16:14 PM »
The Eagles are back and looking super.Just goes to show you what a little urgency http://www.giantscheapshops.com/cheap-authentic-connor-barwin-jersey , some big plays — and a timely game against the New York Giants can do for the defending Super Bowl champions.Carson Wentz threw a season-high three touchdown passes and the Eagles got an early lift from their defense and special teams in beating the struggling Giants 34-13 on Thursday night, avoiding their first three-game losing streak since the 2016 season."It's a big win for us," said Wentz, who finished 26 of 36 for 278 yards and no interceptions. "NFC East and the conference. It's huge. Being 3-3 is better than 2-4. This is more like who we are. We can build from this."The win put the Eagles into a first place tie with Washington (2-2) in the NFC East with Dallas (2-3) a half game back. The Giants are fading fast.Wentz sandwiched touchdowns passes of 13 and 1 yard to Alshon Jeffery around a 10-yarder to tight end Zach Ertz to help the Eagles build a 31-6 lead. They beat the Giants (1-5) for the fourth straight time and seventh in eight games.Corey Clement scored on a 1-yard run and Jake Elliott added field goals of 33 and 30 yards."This is finally the game where we played like the Philadelphia Eagles," said Ertz, who was limited to seven passes for 43 yards. "We're finally the Eagles again."Rookie halfback Saquon Barkley scored on a 50-yard run and rushed for 130 yards in one of the few bright spots for the Giants' offense, which was booed repeatedly in losing at home for the third time. Aldrick Rosas had field goals of 33 and 21 yards.This was seen as a must-win game for both teams in the weak and wide-open NFC East Cheap Will Hernandez Jersey , and the Eagles went out and grabbed it.They came into the game having scored seven points in the first quarter and they doubled that against New York.Eli Manning was under pressure all night from the Eagles. They sacked him four times and hit him 13 other times. He finished 24 of 43 for 281 yards."We want to get after the passer every week," coach Doug Pederson said. "These games are battles. It all comes down to which team gets after the passer. We hit Eli and put him on the ground. That was big."It started on the opening series.Kamu Grugier-Hill intercepted Manning's pass that was tipped by fellow linebacker Jordan Hicks and he returned it to Giants 16. Three plays later, Wentz was forced out of the pocket and found Jeffery after getting all day to throw.A 46-yard run by Barkley set up Rosas' 33-yarder to cut the gap to 7-3, but the Eagles took control later in the quarter after DeAndre Carter returned a punt 23 yards to the New York 44. Passes of 17 to Jeffery and 14 to Clement set up Clement's touchdown run.A spectacular tackle-breaking run by Barkley on a 55-yard screen pass helped cut the lead to 14-6 in the second quarter but Wentz hit a wide-open Nelson Agholer on a third and 3 and connected with Ertz for a 21-6 lead on the next play.Elliott made it 24-6 just before halftime and Philadelphia put the game out of reach with a 75-yard drive that ended with a short Jeffery TD catch."We didn't do anything well enough to win tonight," Giants coach Pat Shurmur said. "Credit Philadelphia. Good football team."The only thing meaningful after that was Barkley's touchdown run."How do I feel about my performance tonight?" Barkley asked rhetorically. "Doesn't matter to me. We didn't win."FAN OF THE GAMEOdell Beckham Jr. headbutted a giant cooling fan during a second-half fit that also included him screaming from the sideline and eventually being calmed by Barkley. Beckham also left for the locker room before the end of the first half, though Shurmur said Beckham was excused early because of cramping.Beckham said his tirade was just a bit of self-motivation."I was just trying to get myself going," he said. "I felt like some of those plays where I was getting myself going was some of my best stuff. So I was just trying to get myself fired up. I did that and it helped me."Thursday's scene comes a week after Beckham bemoaned the lack of downfield passes from Manning and the team's subpar energy following a 33-31 loss to Carolina. Beckham had six catches for 44 yards Thursday Cheap Eli Manning Jersey , and his longest reception was 12 yards.INJURIES: Eagles LT Jason Peters left with a biceps injury. Backup cornerback Sidney Jones left in the first half with a hamstring injury. The Giants had LB Ray Ray Amstrong (concussion), WR Cody Latimer (hamstring) and CB Antonio Hamilton (illness) leave the game.BARKLEY GAINS: Barkley has gained at least 100 yards from scrimmage in each of his first six career games. He is one off the NFL rookie record set by Kansas City's Kareem Hunt.UP NEXTEagles: Host Carolina on Oct. 21.Giants: At Atlanta on Oct. 22. The Big Blue Big Board podcast is taking a short break from out first look around the various position groups of the 2019 NFL Draft. Thanks to the holiday, and the general insanity that usually entails, Dan and I decided that it was better to open up the lines to you all and have a mailbag episode. We got a fantastic response from our call for questions — here on Big Blue View, on Twitter, and at the BBV inbox on Gmail. We covered a range of draft-related topics, ranging from draft strategy down to individual position groups. Before we get in to the podcast itself http://www.giantscheapshops.com/cheap-authentic-riley-dixon-jersey , on behalf of Dan and myself, I just want to thank everyone who submitted a question. We got so many that we had no hope of getting to all of them. This certainly is not the last mailbag we do, so if your question wasn’t answered it was appreciated and we’ll try go get to you in future installments.On this podcast we discussThe viability of trades under Dave Gettleman - Both moving within the draft, and trading players for picksStrategies for addressing the quarterback positionHow college scheme impacts the transition to the NFLDrafting best player available vs. needStrategies for using the Giants’ stockpile of late-round picksWide receivers and linebackers who could interest the GiantsHow we would use the Giants’ first two picksYou can listen to the episode in your browser here or with the embedded player below:Where to subscribeYou can find and subscribe to Big Blue View Radio on the show’s home page. You can also find the shows on our Big Blue View Radio Hub Page.Dan and Chris will be back Monday morning to review the Giants final game of the season when they play the Dallas Cowboys.You can also find us on all your favorite podcast apps:Apple Podcasts | Google Podcasts | Pocket Casts | Spotify | Stitcher | RSSFinally, be sure to check out the home page for all of the shows across the expanding Vox Media Podcast Network.
10
วิธีการสั่งซื้อ ขอใบเสนอราคา / www.authenticsnewyorkgiants.com
« กระทู้ล่าสุด โดย liny195 เมื่อ 22 กุมภาพันธ์ 2019, 10:59:51 PM »
When Graham Gano got home with the football he kicked 63 yards to give the Carolina Panthers a dramatic win over the New York Giants Color Rush Kareem Martin Jersey , he knew exactly where he was going to put it.Gano took the ball into his office and placed and placed it neatly on a kicking tee — one autographed by Tom Dempsey.It seemed only fitting, Gano said.It was Dempsey, after all, who was the only kicker in league history to boot a game-winning 63-yard field goal prior to Gano's heroics last Sunday that gave Carolina a 33-31 victory. Dempsey's kick came on Nov. 8, 1970, helping the Saints beat the Lions 19-17 — 17 years before Gano was born. Matt Prater holds the NFL record for the longest field goal of 64 yards, but it wasn't a game-winner.Gano said that while he's never met Dempsey, now 71, he's always admired his accomplishment from afar. He has watched the historic kick on You Tube several times and even stood at the site of Dempsey's kick at Tulane University, which is no longer used for football but now a common area for students.He kept the tee in his office as inspiration."I would look at that tee sometimes and be like, man, that would be awesome to have that opportunity to do that," said Gano, a converted soccer player who didn't start playing football until his freshman year of high school. "So to have that chance on Sunday Authentic Riley Dixon Jersey , it was like everything came full circle."Gano received the plastic orange tee as a Christmas gift from his wife's uncle back when he was a kicker at Florida State. It came with a certificate of authenticity and a picture of Dempsey signing it."Hey, I thought it was the coolest thing ever," Gano said with a wide smile. "To a lot of people it might not be all that to them, but to me it was really, really cool."When Gano ran on to the field with 6 seconds left, he said had no idea exactly how long the kick was from.He said he was too busy doing what he normally does before every kick — lining it up and making sure he had good footing, all before the play clock expired. He didn't find out it was a 63-yarder until after the ball arched over the crossbar — with a few yards to spare — to give Carolina the lead with 1 second remaining and was mobbed at midfield by teammates .Gano said he was never nervous, either.He'd made longer kicks — his longest being 75 yards — in practice.On Wednesday, coach Ron Rivera and quarterback Cam Newton wore t-shirts to their news conference that read "Gano lo Gano." It was a tip of the cap to the Panthers' Spanish broadcast crew and the words they used to describe Gano's winning kick on Sunday. The verb "ganar" means "to win" in Spanish, and when conjugated the meaning translates to "Gano to win!""A great quarterback is only as good as his kicker," Newton said.Gano is on quite a run for the Panthers.He's made 36 of his last 37 field goals including 35 straight at home, a streak that dates back to Oct. 10, 2016. When told that by a reporter, he politely asked him to knock on wood.Gano said the memories he will always have in celebrating with his teammates after the win are something he will cherish forever Youth Evan Engram Jersey , even more so than the game ball.He joked that he's not sure how long the ball will actually stay in his office."My kids will probably take it down and throw it around and kick it," he said with a laugh. "But that won't bother me one bit."Saquon Barkley tells Peter King he had doubts about playing football Since arriving in East Rutherford, New York Giants rookie running back Saquon Barkley has not only at times looked like a veteran running back, he’s also gone about his business like someone who has played in the league a lot longer than one game.Surprisingly, Barkley wasn’t always so sure about his athletic future. In an exclusive interview airing on Football Night in America, Barkley admitted to NFL insider Peter King that at one point, he had doubts about his football future.It was Barkley’s father Alibay who convinced his son to stick with the game.“That’s when my life just kind of changed for me, when my mentality started changing, when I started really envisioning myself playing in the NFL and playing college football.”Barkley, the No. 2 overall pick in the 2018 draft, had a very successful three-year career for Penn State. He rushed for 3,843 yards and 43 touchdowns on 671 carries and added another 1,195 yards and 8 touchdowns on 102 receptions.The Giants have been intrigued not only by Barkley's running ability, but also by his ability to create mismatches in space. In last week’s game Landon Collins Jersey , Barkley gained 106 yards on 18 carries, including a 68-yard touchdown run. He also added two receptions for 22 yards.Barkley’s budding NFL career might just be getting started, but already the 21-year-old rookie has recognized a couple of goals. The first was his buying a new home for his family.“My family had their own struggles before and that’s something that I thought we never really had,” he told King. “We obviously always had a home but had to pay rent. Now, my mom doesn’t really have to focus on that anymore.”The other accomplishment is that he’s now in the Madden video game, a fact that has his father beyond thrilled.“The one thing that I am excited (for), is that my son is on Madden. That’s crazy,” Alibay Barkley told King. The full interview, which will also include quotes from Hall of Fame Cowboys running back Emmitt Smith on Barkley, will air before the Giants and Cowboys kickoff their contest at 8:20 p.m.
หน้า: [1] 2 3 ... 10